Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πετάει την Πηνελόπη στον δρόμο

0

Η Πηνελόπη και ο Γραμματικός αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι.

Στις Άγριες Μέλισσες ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της με οποιοδήποτε κόστος.

Η Πηνελόπη, όμως, είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της, να αφήσει στο παρελθόν τον Μελέτη και τους αυταρχικούς γονείς της και να παραδοθεί στον Αλέξη.

Ωστόσο, αυτή η σχέση δεν γίνεται αποδεκτή από τον Δούκα, ο οποίος έχει έντονες αντιδράσεις.

Πατέρας και κόρη έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες και η Πηνελόπη τολμά να αντιμιλήσει διεκδικώντας για πρώτη φορά όσα θέλει πραγματικά.

Ενώ οι μέρες περνούν και ο Δούκας πιστεύει πως με τις απειλές του θα κάνει τη μοναχοκόρη του να αλλάξει γνώμη, εκείνη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Αλέξη. Τότε ο Δούκας παίρνει μια καθοριστική απόφαση για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό «TV O’CLOCK», ο Δούκας πετάει την Πηνελόπη στον δρόμο, διαμηνύοντας της πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μάθει να ζει μόνη της αφού δεν ακολουθεί τις εντολές του.

Η Πηνελόπη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση βρίσκει στο πρόσωπο του Γραμματικού έναν πραγματικό σύμμαχο και στήριγμα. Οι δυο τους αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι.

Ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο παραμερίζουν τις μεταξύ τους διαφορές και προσπαθούν να βοηθήσουν την αδελφή τους.

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη και ο Μελέτης κάνουν το αντίθετο. Δεν την αφήνουν να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και της θυμίζουν το παρελθόν.

Share.