«Άγριες Μέλισσες»: Συμφιλίωση, χωρισμός και εγκυμοσύνη

0

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο Διαφάνι

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν ακόμα να… ρίξουν πολύ δηλητήριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν και στο γάμο της Ρίζως (Ελένη Καρακάση) με τον Προύσαλη (Γιώργος Σουξές) είδαμε τις τρεις αδελφές Σταμίρη ενωμένες και πάλι, με χαμόγελα και αγκαλιές, σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει.

Οι αποκαλύψεις που θα φέρει στο φως ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος), πριν χαθεί ξανά για πάντα στις άρρωστες σκέψεις του, θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Η σχέση της Ελένης (Μαρία Κίτσου) και του Λάμπρου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) θα ξαναπεράσει από χίλια κύματα. Στο τέλος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη θα καταφέρει, παρά τα δεινά που πέρασε, να μείνει έγκυος!

Άλλωστε, αυτήν την επιθυμία έχουν εκφράσει και οι φαν της σειράς στα social. Αν και όπως θα δούμε στη συνέχεια, η έκτρωση που έκανε ο Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) με τη βία στην Ελένη μέσα στη φυλακή της δημιούργησε προβλήματα, τελικά όλα θα τακτοποιηθούν.

Η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) θα συνεχίσει τη ζωή της και αναμένεται άλλος ωραίος ηθοποιός να της κλέψει την καρδιά ενώ αβέβαιο είναι αν ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) θα παντρευτεί τη Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), όπως όλοι πίστευαν. Η Δρόσω θα συνεχίσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια και μάλιστα θα γίνει διάσημη.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 17 Απριλίου

Share.