Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχονται με «Μια αγκαλιά τραγούδια» στο Κατράκειο Θέατρο

0

Ένα δροσερό δίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο θετική διάθεση και αύρα καλοκαιριού.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώνουν τις φωνές τους για να μας χαρίσουν «Μια αγκαλιά τραγούδια».

Μετά την πρώτη προγραμματισμένη συναυλία τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η οποία έγινε sold out ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση της, οι δύο καλλιτέχνες θα μοιραστούν ξανά τη σκηνή το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους και μας προσκαλούν σε ένα δροσερό δίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο θετική διάθεση και αύρα καλοκαιριού.

Έχοντας πάντοτε το ελληνικό φως στην καρδιά της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη μεταφέροντας, με κάθε της εμφάνιση, την ελληνική μουσική και τον πολιτισμό.

Ο σύγχρονος Έλληνας ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας ταξιδέψει στις μεγάλες επιτυχίες που έγραψε, ερμήνευσε και μας έκανε να αγαπήσουμε και να τραγουδάμε με την ψυχή μας.

Από το «Διθέσιο» και το «Πάρτι», στη «Γιορτή» και το «Χέρια Ψηλά». Και από το «Κι Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί» και το «Χορεύω» στα ολοκαίνουργια τραγούδια «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας Μόνος», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχονται παρέα με επτά υπέροχους μουσικούς και «Μια αγκαλιά τραγούδια» το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Σόλωνας Αποστολάκης (keyboards), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο), Κώστας Μυλωνάς (drums), Τάκης Βασιλείου (κρουστά).

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης – Σόλωνας Αποστολάκης
Ηχοληψία: Ζαχαρίας Σταμούλος, Αντώνης Μωραΐτης
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου του viva.gr.

Share.