Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: 10 +1 φορές που η παίκτρια του Survivor πόζαρε με μαγιό

0

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor.

Ποια είναι η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου;

Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

Η 24χρονη παίκτρια των μαχητών λατρεύει το Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό.

Στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 10 +1 φορές που η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου πόζαρε με μαγιό και εντυπωσίασε τους ακολούθους της:

Share.