Έλενα Παπαρίζου και Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή

0

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η πιο λαμπερή pop πρόταση διασκέδασης για το καλοκαίρι του 2021 είναι γεγονός. Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής του περιοδείας είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και το γήπεδο του Μακεδονικού την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21:00μ.μ.

H Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου μετά τη live τηλεοπτική εμφάνιση που δημιούργησε αίσθηση στη σκηνή του «The Voice Of Greece» βρίσκονται ξανά μαζί για την πιο ανατρεπτική pop συναυλιακή πρόταση του καλοκαιριού.

Η «Number One» Έλενα Παπαρίζου με το σερί επιτυχιών, τις πρωτιές στο airplay chart των ραδιοφώνων, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει πάντα να κερδίζει το κοινό.

Έχοντας στο ενεργητικό της όλες τις αγαπημένες διαχρονικές τις επιτυχίες αλλά και τις πιο πρόσφατες, όπως τα «Σε Ξένο Σώμα», «Άσκοπα Ξενύχτια» και «Αν Με Δεις Να Κλαίω», έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και άκρως επικοινωνιακό που δεν λείπει το συναίσθημα.

Η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής pop σκηνής με το ευρηματικό στυλ και τις μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Η εκρηκτική Τάμτα στα 15 έτη της πορείας συνεχίζει να παρουσιάζει το διαφορετικό στην pop μουσική σκηνή με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση.

Ανήκει στους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ελλάδας στο Spotify και το τραγούδι «Señorita» σε συνεργασία με τον SNIK αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά τραγούδια στη χώρα για το 2019. Το «Σ’ Αγαπώ» σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του airplay chart, ενώ το «Δεν Είσαι Εδώ» με τον Mente Fuerte έγινε viral μετά την προβολή του από το «GNTM», κάνοντας όλη την Ελλάδα να το σιγοτραγουδά.

Μετά από ένα καλοκαίρι με περιορισμένη διασκέδαση, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, οι δυο ντίβες της Ελληνικής  pop σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκρηκτική σύμπραξη που θα αφήσει εποχή.

Share.