Έρρικα Πρεζεράκου: “Δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι”

0

Έρρικα Πρεζεράκου: “Δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «Τα νέα» και στην Κάλλια Καστάνη έδωσε η Έρρικα Πρεζεράκου και μίλησε για το ατύχημα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε ήταν και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να αποκατασταθεί ακόμα το πρόβλημα με το χέρι της.

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό. Το καλό είναι πως αν γινόταν τώρα κάστινγκ για άλλο ένα sequel των Πειρατών της Καραϊβικής, σίγουρα θα με έπαιρναν – τον γάντζο τον έχω έτοιμο! (γέλια)», δήλωσε η δημοφιλής αθλήτρια στη συνέντευξή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έρρικας Πρεζεράκου στο παραπάνω βίντεο.

Share.