Αμαρυλλίς: Η νέα συνεργασία στη σκηνή και το ιδιαίτερο τραγούδι

0

Με καινούρια συνεργασία επανέρχεται η Αμαρυλλίς στη σκηνή, ενώ συγχρόνως ετοιμάζει το νέο τραγούδι της που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο.

Η Αμαρυλλίς επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και από τις 25 Αυγούστου θα εμφανίζεται στο «Frangelico» μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο!

Ανανεωμένη και στην καλύτερη επαγγελματική της στιγμή, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και το πιο απαιτητικό κοινό.

Το τελευταίο της single με τίτλο «Να Σε Προσέχει», σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Επιπλέον, το τραγούδι, που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music, οπτικοποιήθηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο με ένα συναρπαστικό video clip, όπου ηη Αμαρυλλίς ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο θυμίζοντας κινηματογραφική ταινία.
Αυτήν την περίοδο, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τη νέα κυκλοφορία της που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη, αφού πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι!

Οι πρόβες λοιπόν συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και την Παρασκευή 25 Αυγούστου αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα στο «Frangelico» με τον Νίκο Μακρόπουλο και την Αμαρυλλίδα επικεφαλής του καλλιτεχνικού σχήματος.

Μαζί τους στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής θα είναι ο Σάκης Αρσενίου.

 

Share.