Αντώνης Ρέμος: Μοναδικές μουσικές στιγμές στο Κατράκειο Θέατρο (φωτογραφίες)

0

Μοναδικές μουσικές στιγμές από τον κορυφαίο ερμηνευτή.

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε μοναδικές μουσικές στιγμές στους φίλους του στην Αθήνα με τις δύο συναυλίες του που έγιναν αμέσως sold out.

Μετά από περίπου δύο χρόνια λόγω των συνθηκών που επέφερε η πανδημία, ο κορυφαίος ερμηνευτής μάγεψε το κοινό της Αθήνας με δύο συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου που όλοι έχουμε τραγουδήσει κι αγαπήσει, όπως το πιο πρόσφατο «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και οι αξεπέραστες ερμηνείες του, συνέθεσαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, γεμάτη έντονο συναίσθημα.

Ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του, που μετράει σχεδόν 30 χρόνια πορείας, όπως τα «Δυο Ψέματα», «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Είναι Στιγμές», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια», «Έλα Να Με Τελειώσεις», «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου»,  «Μείνε Λίγο Στη Γραμμή», «Όλος Δικός Σου», «Εδώ Και Τώρα» και «Λένε».

Ο Αντώνης Ρέμος καθήλωσε το κοινό στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με τη δυναμικότητα των συναισθημάτων των ερμηνειών του και άγγιξε με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου.

Δύο μοναδικές συναυλίες, γεμάτες τραγούδια επιτυχίες, γεμάτες συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες. Δύο βραδιές γεμάτες Αντώνη Ρέμο.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος έχει ακόμα ένα ξεχωριστό μουσικό ραντεβού. Αυτή τη φορά, θα βρεθεί με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, με τη συναυλία να είναι ήδη sold out.

Φωτογραφίες

 

Share.