Αντώνης Ρέμος: Τρεις μεγάλες συναυλίες τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας

0

Τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του σε τρεις μεγάλες συναυλίες τον Σεπτέμβριο.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος θα συναντήσει τους θαυμαστές του στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρώσει αυτή τη σειρά συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις μοναδικές συναυλίες, γεμάτες τραγούδια επιτυχίες, γεμάτες συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες. Τρείς βραδιές γεμάτες Αντώνη Ρέμο.

Τρεις επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει.

Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου.

Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε τη «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Προπώληση Εισιτηρίων
Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα Public

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.