«Από Έρωτα»: Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί

0

Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι έτοιμος να υποδεχθεί το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς τους τα κοινωνικά δίκτυα την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή του με ένα νέο τραγούδι για το οποίο είναι απολύτως σίγουρο ότι θα αγγίξει όσους έχουν ενθουσιαστεί ή πληγωθεί «Από Έρωτα».

«Από Έρωτα» είναι ο τίτλος του νέου single που θα κυκλοφορήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος  πιο σύντομα από ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Το επερχόμενο τραγούδι θα σημάνει την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του «Από Έρωτα».

Από τη δοκιμασμένη πολυετή συνεργασία του Νίκου Οικονομόπουλου με τους δύο δημιουργούς έχει προκύψει πλήθος ανεξίτηλων επιτυχιών, μεταξύ των οποίων τα τραγούδια «Για Κάποιο Λόγο», «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Πού Θα Με Πας», «Δυο Ζωές» και «Καθημερινά».

Το «Δυο Ζωές» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις (No. 2) των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου.

Το single «Από Έρωτα» θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Spotify από τη Heaven Music από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ενώ από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου θα κυκλοφορήσει ευρύτερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube λίγες ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.