«Από ‘δω και πέρα» νέο τραγούδι από την Κατερίνα Λιόλιου

0

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει την καλύτερη της φάση.
Αυτό το διάστημα κυκλοφόρησε το νέο της single «Από ‘δω και πέρα», που το υπογράφει στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου και συνθετικά ο Θέμης Παναγιωτίδης, ένα up tempo τραγούδι που θα είναι ένα από τα καλοκαιρινά hits.
To βιντεοκλίπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τα γυρίσματα έγιναν σε λατομεία σχιστόλιθου στην Καβάλα και πρόκειται για ένα παιχνίδι δοκιμασίας ανάμεσα σε ένα ζευγαρι.
Σε ένα ερημικό τοπίο ένα αυτοκίνητο ξεφορτώνει μια γυναίκα με δεμένα μάτια. Πρέπει να μετρήσει ως το εκατό και μετά να βγάλει το μαντήλι γιατί αλλιώς θα την σκοτώσουν!
Ο χρόνος περνάει, αυτή δεν βλέπει τίποτα από το περιβάλλον, στο 100 βγάζει το μαντήλι και αντιλαμβάνεται ότι είναι στο πουθενά! Αρχίζει να ψάχνει γύρω γύρω, προσπαθεί να θυμηθεί ποια είναι, εικόνες έρχονται σαν κλάσματα δευτερολέπτου στο μυαλό της από την επαφή με ένα σώμα που δεν θυμάται, σαν να τρελαίνεται. Από μακριά αρχίζει να βλέπει έναν άντρα να έρχεται προς το μέρος της. Όταν φτάνει αγκαλιάζονται και τότε καταλαβαίνουμε ότι ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα τους, γελάνε και φεύγουν ερωτευμένοι.
Από την Παρασκευή 31 Μαρτίου, η Κατερίνα Λιόλιου – μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη – θα εμφανίζεται και πάλι στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Δάντη, αυτή τη φορά στη Fantasia.
«Από ‘δω και πέρα» είναι σίγουρο πως η Κατερίνα μέρα με τη μέρα θα μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο.

Δείτε το :

Share.