Γέννησε η Ellie Goulding – Η τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά

0

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ellie Goulding και ο σύζυγός της Caspar Jopling.

Η Ellie Goulding έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε με μια σειρά αναρτήσεων στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram ο σύζυγός της τραγουδίστριας, Caspar Jopling.

Στην πρώτη ανάρτηση, ο Jopling, ένας έμπορος τέχνης με τον οποίο παντρεύτηκε η Ellie Goulding, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης του τρέχοντος αριθμού του παγκόσμιου πληθυσμού όπου διέγραψε το τελευταίο ψηφίο και να προσθέσει ένα ψηφίο κατά ένα νούμερο υψηλότερο.

Ο Caspar Jopling επιβεβαίωσε τα νέα αμέσως μετά, γράφοντας: «Η μαμά και το μωρό είναι και οι δύο υγιείς και ευτυχισμένοι. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων».

«Δεν αναφέρομαι ποτέ στη δημοσιότητα που συνεπάγεται με τη δουλειά της Ellie, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της μαγικής και προσωπικής στιγμής θα εκτιμούσαμε πραγματικά να είμαστε σε θέση να απολαύσουμε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε», πρόσθεσε.

Η Ellie Goulding είχε κρατήσει μυστική την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της για τη μεγαλύτερη διάρκεια της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε δημόσια ότι περιμένει το πρώτο της παιδί σε συνέντευξη που έδωσε στη «Vogue» τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όταν ήδη 30 εβδομάδων έγκυος. Σύμφωνα με όσα, ανέφερε έμαθε ότι ήταν έγκυος τον Αύγουστο του 2020.

Όσον αφορά το γιατί περίμενε μέχρι το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης για να μοιραστεί την είδηση, η Ellie Goulding είπε στην «The Telegraph» τον Μάρτιο ότι «χρειαζόταν χρόνο να το κατανοήσει».

«Πάντα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως μουσικό που κάνει περιοδείες. Αυτό είμαι και αυτό κάνω. Το να γίνω μητέρα δεν ήταν στο μυαλό μου, ποτέ δεν ένιωσα ότι οποιαδήποτε γυναίκα θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται από τη μητρότητα», είπε.

«Έμεινα τόσο έκπληκτη για το πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι για μένα, ήταν απίστευτο να έχω όλη αυτή τη θετικότητα», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι απευθύνθηκε για συμβουλές στις φίλες της Πριγκίπισσα Ευγενία και Katy Perry.

Η Ellie Goulding και ο Caspar Jopling παντρεύτηκαν με έναν παραμυθένιο γάμο στις 31 Αυγούστου 2019.

Share.