Γαρμπή: Κατέβηκα από τη σκηνή της Eurovision και άρχισα να κλαίω με λυγμούς

0

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας στο House of Fame που βρέθηκε καλεσμένη

Η Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στην ακαδημία προκειμένου να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της στους παίκτες αλλά και να ακούσει τις όποιες ανησυχίες και τα παράπονά τους.

Πρώτος… παραπονιάρης ο Sion που δήλωσε πως δεν άξιζε να βγει προτεινόμενος αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια, η κριτής του μουσικού σόου πέρασε στα όσα συμβαίνουν στα live και στις αυστηρές βαθμολογίες της επιτροπής. Παραδέχτηκε πως οι δικοί της βαθμοί είναι πάντα οι πιο υψηλοί αλλά κι ότι έρχεται στα «πρόθυρα εγκεφαλικού» με τις χαμηλές αξιολογήσεις των υπολοίπων.

Για τον πιο «σκληρό» της παρέας, τον Φοίβο, είπε μάλιστα πως αν ποτέ βάλει έστω και 7 στη βαθμολογία του θα πρέπει να στηθεί ολόκληρο πάρτι με σαμπάνιες μιας και μάλλον είναι ο πιο φειδωλός στους βαθμούς.

Λίγο αργότερα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη δική της εμπειρία από τη Eurovision και τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

«Με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή, πήγα, ήταν καλή εμφάνιση. Θυμάμαι πως περπατάω με μια αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει άλλη κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου στάθηκα στη μέση της σκηνής, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και λέω “ποια είσαι εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να εκπροσωπήσεις ολόκληρη Ελλάδα;” και ταυτόχρονα μου έρχεται μία άλλη σκέψη “κουβαλάς ολόκληρη την Ελλάδα”. Έλα κορίτσι μου, στο μαγαζί που δουλεύεις είσαι” και το είδα έτσι και μπόρεσα. Κατεβαίνοντας γονάτισα κι άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου» εξομολογήθηκε.

Share.