Γιώργος Λιάγκας για Πάνο Καλίδη: Το ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο (Βίντεο)

0

Χαμός στο Πρωινό με την απάντησή του Γιώργου Λιάγκα στον Πάνο Καλίδη. «Το ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;»

Χαμός έγινε σήμερα στο «Πρωινό» μετά την διάψευση του Πάνου Καλίδη
στο ρεπορτάζ που έδωσε την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με την αποχώρηση του τραγουδιστή από το Survivor.

Ο Πάνος Καλίδης, με βίντεο που ανέβασε στα social, διέψευσε τον παρουσιαστή και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε κατά του πρώην παίκτη, επαναφέροντας τις πληροφορίες του, που ήταν καρατσεκαρισμένες..

«Όταν εγώ δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε. Να δούμε την απάντηση του Καλίδη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο του τραγουδιστή που διέψευδε το ρεπορτάζ του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια απάντησε: «Δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη. Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι δεν έχει δίκιο ο Λιάγκας γιατί ήταν κάτι που δεν τον συμφέρει.

Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, οι λόγοι που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει στα όριά του, αυτό δεν το αρνούμαι, όμως, σας δίνω και ένα άλλο κομμάτι.

Δείτε ακόμη: Survivor: Ποιοι παίχτες εκβίασαν για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη (Βίντεο)

Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με συγκεκριμένους παίκτες, μπορεί και αυτοί να του είπαν, δεν παίρνω θέση, όμως, υπήρχαν κουβέντες. Πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και λένε “ή εμείς ή αυτός” και η παραγωγή του είπε “Πάνο, πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγεις” και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το οποίο είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;».

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ήμουν παρών, είναι συμπαθέστατος ο Πάνος Καλίδης. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορεί να φύγει κάποιος από το παιχνίδι είτε γιατί έχει νοσταλγήσει το σπίτι του, είτε γιατί υπάρχει κομμάτι του συμβολαίου που λέει ότι απειλές, λεκτική βία δεν είναι ανεκτές και όποιος είναι πρωταγωνιστής σε τέτοιες στιγμές, αυτομάτως φεύγει. Αυτό σαν στοιχείο.

Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί και να μην έχει. Και μάλλον δεν έχει καμία σχέση», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Γ.Λ.: Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει, που μπορούν να επιβεβαιώσουν…

Δ.ΟΥ.: Χειροδίκησε;

Γ.Λ.: Δεν είπα εγώ ότι χειροδίκησε, μη βάζεις στο στόμα μου, Δημήτρη σε παρακαλώ πολύ.

Δ.ΟΥ.: Γιώργο μου, εγώ σε παρακαλώ. Μάντεψα κάτι, άστο να περάσει, δεν είπα τίποτα.

Γ.Λ.: Θα έλεγα εγώ ότι χειροδίκησε ο Καλίδης; Τι είναι αυτά που λες τώρα; Προς Θεού, ούτε καν, ούτε καν, σας παρακαλώ. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου.

Share.