Γιώργος Λιάγκας: Τι κοινό έχει το κορμί του παρουσιαστή με του Αντώνη Βλοντάκη; (Φωτογραφία)

0

Μία χειμερινή βουτιά αποφάσισε να κάνει το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Λιάγκας αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες και αποδεικνύοντας ότι είναι κολυμβητής παντώς καιρού.

Μάλιστα, ο καταξιωμένος Έλληνας παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τη χειμερινή του εξόρμηση στη Βουλιαγμένη.

Σε αυτήν ο Γιώργος Λιάγκας, φορώντας ένα μαγιό που έφερε πάνω τη σημεία της Σερβίας, ατένιζε τη θάλασσα και κρατούσε στα χέρια του τα ειδικά γυαλιά που τον βοηθούν να απολαμβάνει τα μακροβούτια του.

Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τα κιλά του στην πόζα που ανέβασε φαίνεται ξεκάθαρα το πώς είναι σήμερα το κορμί του χωρίς ρετούς και επεξεργασία.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε Χριστούγεννα…. #swimming #winterswimming», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία του.

Μάλιστα, όταν κάποιος χρήστης του Instagram συνέκρινε το σώμα του Γιώργου Λιάγκα με εκείνο του Αντώνη Βλοντάκη με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, o πολίστας το κοινοποίησε στο προφίλ του και ο παρουσιαστής που έχει αφοπλιστικό χιούμορ, το βρήκε αστείο και το ανέβασε και στον δικό του λογαριασμό.

Τι κοινό έχουν λοιπόν τα κορμιά των δύο πασίγνωστων ανδρών; Είναι το πριν και το μετά του 2020! Το σώμα του Αντώνη Βλοντάκη μπορεί να παραλληλιστεί με τον Ιανουάριο, πριν έρθει στη ζωή μας δηλαδή ο κορονοϊός και οι καραντίνες και του Γιώργου Λιάγκα με τον μήνα Δεκέμβριο.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram:

Share.