Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις ρήτρες των παικτών

0

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα, αλλά και για τις ρήτρες των παικτών

Η αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor ταρακούνησε ολόκληρε τον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο, αφού ο 24χρονος παίκτης είχε κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν ο Νίκος και ο James είχαν φτάσει ξανά στα όριά τους και ήθελαν να αποχωρήσουν.

Ακόμα, εξήγησε ότι δεν τίθεται θέμα ρήτρας, όταν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αρχικά, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε για την αποχώρηση του James: «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον James και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους.

Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο James έφτασε στα όριά του. Ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok».

Όσον αφορά στις ρήτρες των συμβολαίων, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ».

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα: «Τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει από ομαδικό ατομικό.

Θα είναι και μία – δύο εβδομάδες στις οποίες δεν θα υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια που τελικά θα γίνουν».

Share.