Γιώργος Παπαδόπουλος: Το επίσημο remix για το «Μου ‘Χε Πει» είναι εδώ

0

Το «Μου ‘Χε Πει» αλλάζει ολοκληρωτικά μορφή, αποκτά καινούρια πνοή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει να ξεσηκώνει.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς του, δίνει εντελώς νέο αέρα στην τελευταία επιτυχία του.

Το «Μου ‘Χε Πει» ήταν ο προάγγελος του πέμπτου ολοκληρωμένου δίσκου του καλλιτέχνη με γενικό τίτλο «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ», ενός άλμπουμ αποκλειστικά συντεθειμένου από επιτυχίες, όπως μόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξέρει να γράφει και να ερμηνεύει.

Με το smash hit του «Μου ‘Χε Πει» ξεσήκωσε και έδωσε συνέχεια στο σερί, κάνοντας εμφάνιση στο Top 20 της κατάταξης για το ελληνικό ρεπερτόριο στο επίσημο Airplay Chart.

Δύο ταλαντούχοι DJs, ο Πέτρος Καρράς και ο DJ Piko αναλαμβάνουν το «Μου ‘Χε Πει» και το μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά, μέσα από το επίσημο remix που φέρει τη σφραγίδα τους. Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει παραδώσει τη σκυτάλη στο επόμενο single του καινούριου δίσκου του, το «Μπράβο Σου» και είναι έτοιμος για την έναρξη των εμφανίσεών του δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Ιερά Οδός», από τις 20 Οκτωβρίου.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music.

Share.