Γιώργος Σαμπάνης & Πάνος Κατσιμίχας αποκαλύπτουν το video για «Αυτό Που Αγαπάς»

0

Για «Αυτό Που Αγαπάς» τραγουδούν σαν ένα ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κατσιμίχας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κατσιμίχας αποκαλύπτουν το video clip για την πιο αναπάντεχη μουσική συνεργασία της φετινής χρονιάς, μία καλλιτεχνική αλλά και δημιουργική συνύπαρξη από αυτές που γράφουν ιστορία.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας με τη δική του ξεχωριστή πορεία στο πεντάγραμμο, μοιράζονται ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Αυτό Που Αγαπάς».

Η δισκογραφική σύμπραξη του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη, του πιο δημιουργικού ερμηνευτή και δημιουργού της γενιάς του και του σπουδαίου Πάνο Κατσιμίχα, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής δισκογραφίας, ήταν διαθέσιμη τις προηγούμενες ημέρες αποκλειστικά στο Spotify, όπου έχει συγκεντρώσει ήδη σχεδόν 240.000 streams.

Το «Αυτό Που Αγαπάς» έχει ξεχωρίσει και στα ραδιόφωνα, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τη δυναμική είσοδο του τραγουδιού στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και Πάνος Κατσιμίχας, ένας μουσικός που εμφανίζεται πια σπάνια και επιλεκτικά, δεν ενώνουν μόνο τις φωνές τους στο τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς», αλλά ενώνουν και τη δημιουργική φλόγα που καίει μέσα τους.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγραψε τη μουσική ειδικά για τον Πάνο Κατσιμίχα, βλέποντας ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα, ενώ οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν μαζί τους στίχους του τραγουδιού.

Δύο γενιές τραγουδούν σαν ένα και μας κάνουν να ελπίζουμε ότι η καλή μουσική και το καλό τραγούδι δε θα πάψουν να υπάρχουν. Με την προσωπική καλλιτεχνική ματιά του, καταθέτουν τη δική τους ερμηνεία σε ένα τραγούδι συνυφασμένο με τα γεγονότα της ζωής.

Το single «Αυτό Που Αγαπάς» έρχεται τώρα στις οθόνες μας με ένα video clip υψηλής αισθητικής με την επιμέλεια των GEMINI (Χρήστος Σούμκα – Δημήτρης Γκάνιος). To video ξεφυλλίζει στιγμές από τα προσωπικού άλμπουμ του κοινού, που κλήθηκε να στείλει τις δικές του φωτογραφίες.

Η σπάνια και πολύτιμη συνύπαρξη του Γιώργου Σαμπάνη και του Πάνου Κατσιμίχα στο τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Share.