Γιώργος Χρανιώτης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Ποιο αγαπημένο του πρόσωπο “έφυγε” από τη ζωή;

0

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης ανακοίνωσε τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξομολογήθηκε δημοσίως τα προβλήματα που βασάνιζαν τον πατέρα του όσο βρισκόταν στη ζωή, ενώ παράλληλα μίλησε για το πώς «απελευθερώθηκε» πλέον η ψυχή του ανθρώπου που αποτέλεσε πρότυπο και μεγάλο στήριγμα για εκείνον.

Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε ακόμα ότι ο μπαμπάς του, Γιάννης Χρανιώτης «έφυγε» στις 30 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ ήταν 83 ετών.

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν με έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου… Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τέλος, ο ηθοποιός μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από τo παρελθόν μαζί με τον πατέρα του ενώ ο ίδιος ήταν μικρό αγοράκι.

Δείτε τη σπαρακτική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη στο Instagram για τον χαμό του μπαμπά του και τις φωτογραφίες του:

Share.