Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Κώστας Μακεδόνας live στο ΟΑΚΑ Open Air

0

Ένα πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο έχουν ετοιμάσει η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά με τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα. 

Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά μαζί σε μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη στο χώρο του ΟΑΚΑ Open Air (Πύλη Δ, Πάρκινγκ 5), την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 20:00.

Μία μουσική παράσταση τόσο δυνατή όσο και η προσωπική τους πορεία όσο και τα πολυαγαπημένα τραγούδια τους.

Οι δύο ερμηνεύτριες σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας τους, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια καρδιάς που απαρτίζεται από τις δικές τους επιτυχίες, αλλά και ένα αφιέρωμα στους σύγχρονους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης: Σταύρος Κουγιουμτζής, Νίκος Παπάζογλου, Γιώργος Ζήκας, Χρήστος Νικολόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας.

Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά ξαναβρίσκονται στη σκηνή, 14 χρόνια μετά από την πρώτη τους συνάντηση και μοιράζονται τις ίδιες μουσικές αγάπες, τα ίδια όνειρα. Τις ενώνουν τα τραγούδια και οι κοινές μουσικές τους καταβολές.

Η μουσική παρέα μεγαλώνει όταν εμφανίζεται στη σκηνή ο αξιόλογος νέος τραγουδιστής Χάρης Μακρής.

Αμέσως μετά, ο αγαπημένος Κώστας Μακεδόνας, συμμετέχοντας φιλικά, θα ενώσει τη φωνή του με τις δύο ερμηνεύτριες σε αγαπημένα ντουέτα αλλά θα μας χαρίσει και γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του, που τον καταξίωσαν σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές.

Στο τέλος του προγράμματός η παράσταση απογειώνεται εντελώς, όταν η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά μοιράζονται με τον κόσμο τα μεγάλα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Στο πρόγραμμα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, συμμετέχει μία δυνατή ορχήστρα αποτελούμενη από εννέα αξιόλογους μουσικούς και σολίστες.

Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Share.