Δημήτρης Μπέλλος: Η απάντηση στον Διονύση Πρώιο μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή με τη Μαρία Μπέη στο MasteChef

0

Λίγες ημέρες πριν και με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου του MasterChef, ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στο Πρωινό έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη.

«Έγινε και σeξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Όχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, άλλες φορές στο πλυντήριο, άλλες φορές στο δωμάτιο», είπε ο Διονύσης Πρώιος.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Δημήτρης Μπέλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση follower για τις δηλώσεις του Διονύση, ο Δημήτρης Μπέλλος έβαλε μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο που καπνίζει ένα… τσιγάρο και έγραψε με νόημα: «Καλό θα ήταν στις συσκευασίες που καταναλώνουμε να κοιτάμε την ημερομηνία λήξης».

Share.