Δικαίωση για την Britney Spears – Το δικαστήριο αποφάσισε την απομάκρυνση του πατέρα της από την κηδεμονία της

0

Ο Jamie Spears απομακρύνεται από τη διαχείριση της περιουσίας της κόρης του.

Δικαιώθηκε ο δικαστικός αγώνας της Britney Spears απέναντι στον πατέρα της με στόχο την ελευθερία της.

Δικαστής του Λος Άντζελες έκανε δεκτό το αίτημα της τραγουδίστριας για την άμεση απομάκρυνση του πατέρα της από τη θέση του διαχειριστή της περιουσίας της, κρίνοντας ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν είναι πλέον προς το συμφέρον της.

Η Britney Spears βρίσκεται σε κηδεμονία από το 2008, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η δικαστική κηδεμονία της τραγουδίστρια; χωρίζεται σε δύο μέρη, στην κηδεμονία της ίδιας ως φυσικό πρόσωπο και στη διαχείριση της περιουσίας της. Ο πατέρας της, Jamie Spears, είχε αναλάβει και τις δύο θέσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η Jodi Montgomery ανέλαβε την προσωπική κηδεμονία της Britney.

Μετά από μια δεκαετία και πλέον γενικής στασιμότητας, οι συνθήκες άλλαξαν ραγδαία τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η Britney Spears συνεργάζεται πλέον με δικηγόρο της επιλογής της, ο Jamie υπέβαλε αίτημα για τον τερματισμό της κηδεμονίας και η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτημα για την άμεση απομάκρυνση του πατέρα της από τα καθήκοντά του, ενώ η ομάδα της έθεσε ως στόχο την άρση της κηδεμονίας μέχρι το φθινόπωρο.

Αυτά τα εκατέρωθεν αιτήματα και πολλά άλλα θέματα ήταν στην ατζέντα της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου ενώπιον της δικαστού του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες, Brenda Penny.

Post Views: 86

Share.