Διονύσης Σχοινάς: Δείτε το video clip του «Αλλάζω»

0

Ο Διονύσης Σχοινάς κυκλοφορεί το music video της νέας του επιτυχίας «Αλλάζω» και μας ταξιδεύει στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής μας.

Γυρισμένο στις αποβάθρες του ΗΣΑΠ της Αθήνας, το κινηματογραφικό music video του «Αλλάζω» μας επιβιβάζει στο τρένο της ζωής, όπου αρκούν μία στιγμή και ένας συνεπιβάτης για να αλλάξουμε σταθμό, από τη μοναξιά στον έρωτα και από τον πόνο στη χαρά.

«Ήθελα να φύγω, ήθελα να χαθώ, μα όταν με κοιτάζεις πώς μπορώ να κρυφτώ… Με έκανες σε μια μόνο στιγμή, ξαφνικά και το αποφάσισα… Άλλο πόνο δεν θέλω, φτάνει ως εδώ κι αν ο πόνος είναι τρένο αλλάζω σταθμό… Κοίταξε με μες τα μάτια και έλα κοντά, πάρε με αγκαλιά…», τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς.

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Το «Αλλάζω» είναι μία δυνατή ερωτική μπαλάντα με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Διονύση Σχοινά, που μπήκε αμέσως στη λίστα με τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αλλάζω» έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του ραδιοφωνικού airplay, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο, αποτελώντας το πιο μελωδικό σύνθημα της χρονιάς.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουλής.

Το «Αλλάζω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Share.