Δούκισσα Νομικού: Το συγκινητικό κείμενο με αφορμή την ονομαστική εορτή του γιου της

0

Την ονομαστική του εορτή είχε χτες ο γιος της Δούκισσας Νομικού, Σάββας και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε με ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία και έγραψε: «Σε έχω αγκαλιά την ώρα που και οι δυο μαγευόμαστε από την πανέμορφη αυτήν εικόνα. Σου χαϊδεύω τα μαλλιά. Θέλω τόσα πολλά να σου πω. Μα εσύ ξεκάθαρα δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από τον ήλιο που κατεβαίνει να συναντήσει τη θάλασσα. Ενθουσιασμένος μου δείχνεις τα χρώματα που έχει πάρει ο ουρανός. Τις ακτίνες που διαπερνούν τα σύννεφα. Χαμογελάς. Αχ. Θέλω να μην χάσεις ποτέ το γλυκό σου χαμόγελο, την καλοσύνη σου, το φως σου, τη σπίθα στη ματιά σου.

Θέλω να γελάς δυνατά, όπως τώρα, να τραγουδάς. Να είσαι ευτυχισμένος, ήρεμος, αγνός. Να μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Να απολαμβάνεις τη ζωή όπως έρχεται. Πόσο πιο ανάλαφροι νιώθαμε όταν δεν πολύ αναλύαμε πρόσωπα και καταστάσεις. Να μην είσαι καχύποπτος, να μην κρίνεις, αλλά να θαυμάζεις. Να επιβραβεύεις. Να μοιράζεσαι. Ναι, ακόμη και το αγαπημένο σου μικρό μπλε αυτοκινητάκι.

Να μαγεύεσαι με τα ηλιοβασιλέματα, να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή μας. Να ονειρεύεσαι το μέλλον σου, να κυνηγάς τους στόχους σου. Να είσαι τρυφερός. Συμπονετικός. Να είσαι καλός άνθρωπος. Να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Τελικά, δεν σου λέω τίποτα.

«Πήγε για νάνι τώρα ο ήλιος μαμά»

«Ναι μωρό μου. Αύριο πάλι.»

Σε αγαπώ πολύ φως μου, ζωή μου

Να σε χαιρόμαστε».

Share.