«Δύσκολα Τα Πράγματα»: Ο 19χρονος R8ateCrui$e κάνει remix την επιτυχία του Κων/νου Χριστοφόρου και των ΟNE

0

Ένα ένα dark, underground και electro pop remix για το τραγούδι «Δύσκολα Τα Πράγματα».

Όταν ένας 19χρονος, ο ταλαντούχος R8ateCrui$e, ζητάει από μόνος του να κάνει remix τη μεγάλη επιτυχία «Δύσκολα Τα Πράγματα» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ΟNE, η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο «ναι».

Η νέα γενιά μουσικών ξέρει να παρουσιάζει τα τραγούδια με τη δική της αισθητική, βλέποντας τις παραγωγές από άλλη οπτική γωνία που έχει εξίσου ενδιαφέρον με τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις.

Έτσι κι εδώ ο R8ateCrui$e μας παρουσιάζει ένα dark, underground και electro pop remix για το «Δύσκολα Τα Πράγματα», που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις του είδους.

Το single «Δύσκολα Τα Πράγματα» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τη συμμετοχή των ΟNE κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες και σημειώνει αξιόλογη πορεία στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το τραγούδι διαθέτει χιλιάδες streams στο Spotify και έχει ξεπεράσει το 1.200.000 views στο YouTube, ενώ έχει εμφανιστεί επίσης στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI, όπως αποτυπώνεται εβδομαδιαίως από τη MediaInspector.

Η νέα συνεργασία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ΟNE συνοδεύτηκε επίσης από μια νέα εκδοχή με αγγλικούς στίχους, η οποία πήρε τον τίτλο «Who’s The One».

Το «Δύσκολα Τα Πράγματα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Share.