Δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Κέιτ Μίντλετον

0

Δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Κέιτ Μίντλετον που είναι συντετριμμένοι, καθώς ο πολυαγαπημένος τους σκύλος Λούπο, πέθανε σε ηλικία εννέα ετών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την απώλεια του Λούπο με μια φωτογραφία του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ». έγραψαν στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του.

Το αγγλικό κόκερ σπάνιελ ανήκε στον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλετον, τους γονείς της Κέιτ, οι οποίοι το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011. Ο Λούπο φέρεται μάλιστα να βοήθησε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να διαλέξουν όνομα για τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Όπως είχε ειπωθεί, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν γράψει ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Λούπο ήταν εκείνος που διάλεξε το επίμαχο για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα.

Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε πει για τον Λούπο: «Προτεραιότητές μου είναι η Κέιτ και ο Τζορτζ και φυσικά ο Λούπο“.

Ο Λούπο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο παλάτι και έχει απαθανατιστεί συχνά μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Share.