Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι μου έλειψε στο Survivor; Μια αγκαλιά. Πίστεψε με, δεν μπορούσα να την έχω από τους συμπαίκτες μου.

0

Ξεκάθαρο ήταν το παράπονο της Παπαδοπούλου από τους πρώην “Survivors” στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Thema People και στον Κώστα Μπουρούση όπου μίλησε για το Survivor αλλά και για το παράπονο της.

Το παράπονο της Παπαδοπούλου στο Survivor

“Τι μου έλειψε στο Survivor; Μια αγκαλιά. Πίστεψε με, δεν μπορούσα να την έχω από τους συμπαίκτες μου. Τότε επιβεβαίωσα οτι πάνω από όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Ό,τι κι αν μου κάνει κάποιος, αν δω οτι δεν είναι καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πλησιάσω για να του δώσω το χέρι μου μήπως χρειάζεται την βοήθεια μου. Είχα την ανάγκη να μιλήσω με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με καταλάβει, να μοιραστώ. Ήθελα μια αγκαλιά εμψύχωσης, δύναμης, λίγο νοιάξιμο. Την είχες ανάγκη την επικοινωνία, ακόμα περισσότερο όταν βρίσκεσαι στο περιθώριο. Προσπαθούσα να παρατηρώ τις συμπεριφορές, να εξηγώ και έτσι τελικά επιβεβαίωσα πράγματα και καταστάσεις”.

“Αυτή είναι όμως η ζωή. Πρέπει να είσαι δυνατός. Να μην επηρεάζεσαι από τη μάζα. Να πιστεύεις σε σένα και να είσαι περήφανος για σένα εφόσον αυτό που είσαι δεν βλάπτει και δεν είναι εις βάρος κανενός. Αυτό κάνω και στη ζωή μου. Μπορεί να με ζορίζει, αλλά το προτιμώ. Έτσι νιώθω καλά, έτσι είμαι η Ειρήνη. Η προίκα μου είναι οι αξίες και η παιδεία που μου έχει δώσει η οικογένειά μου. Και υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που με αγαπάνε και με εκτιμάνε γι’ αυτό που είμαι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, με κάποιους ταιριάζουμε και με κάποιους άλλους όχι”.

Share.