Ελένη Κοκκίδου: Η “Βουλίτσα” από τη Μουρμούρα άνοιξε το σπίτι της και αποκάλυψε πως έχασε 35 κιλά σε ένα χρόνο

0

Το σπίτι της άνοιξε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου” και τον Αρτ, η Ελένη Κοκκίδου.

Η “Βουλίτσα” της σειράς του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο μέσα στο σπίτι, ενώ έδειξε και τη συλλογή της από κολοκύθες.

«Στη ζωή μου δεν υπάρχει καθόλου μουρμούρα. Υπάρχει όμως αυτή η τσαχπινιά και το παιχνίδι με τους ανθρώπους που αγαπώ. Όταν η μουρμούρα είναι ωραία όπως αυτή ανάμεσα στη Βούλα και τον Μηνά που έχει έναν ερωτισμό είναι πάρα πολύ ωραία για το ζευγάρι γιατί κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον.

Δε με ενοχλεί να με αγκαλιάζουν από τη στιγμή που γίνεται ευγενικά και ειλικρινά. Αν έρθει κάποιος και μου πει να βγάλουμε φωτογραφία χωρίς να μου πει μια καλησπέρα, αυτό με ενοχλεί. Τους λέω ότι αν μου πουν καλησπέρα θα βγάλουμε φωτογραφία», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε 35 κιλά σε ένα χρόνο.

«Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή, έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος. Ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς με τη συμβολική του έννοια. Εγώ περνάω μια τέτοια φάση της ζωής μου μεγάλης φροντίδας για τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, μαθήματα τραγουδιού και όταν τελειώσω με τη “Μουρμούρα” θα αρχίσω να μαθαίνω βιολί», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Share.