Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό του κήπου της!

0

Δύο φωτογραφίες από τον κήπο της μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας τον εντυπωσιακό στολισμό που έχει κάνει και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα απέχει από την τηλεόραση, αφιερώνει όλο της τον χρόνο στο να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και να απολαμβάνει την οικογένειά της.

Μάλιστα, συνηθίζει να εκπλήσσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από τη ζωή της στο σπίτι.

Ο χρόνος της περνά πολύ δημιουργικά και ευχάριστα. Πολλές φορές διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία, μαγειρεύει και χαλαρώνει στο σαλόνι του σπιτιού της.

Πριν από λίγες ημέρες, στόλισε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Ωστόσο, οι στολισμοί δεν περιορίστηκαν στο σαλόνι αλλά η παρουσιάστρια έφερε τα Χριστούγεννα και στον κήπο της.

Πριν από λίγη ώρα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον εντυπωσιακό στολισμό του κήπου της Ελένης Μενεγάκη:

Share.