Ελένη Φουρέιρα: Η νέα επιτυχία «Δοκίμασέ Με» κυκλοφορεί

0

Η Ελένη Φουρέιρα αφομοιώνει τις νεότερες διεθνές τάσεις στη μουσική.

Η disco queen Ελένη Φουρέιρα μας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μοναδική εποχή των ’80s με το συναρπαστικό τραγούδι «Δοκίμασέ Με».

Λίγες εβδομάδες μετά το αγγλόφωνο single «Light It Up», που ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 900.000 προβολές στο YouTube, η εκρηκτική performer παρουσιάζει άλλο ένα δείγμα από το επερχόμενο disco project που ετοιμάζει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα.

Αφού παρέσυρε τους ακροατές στο ρυθμό της με τραγούδια που διέθεταν εμφανείς λάτιν επιρροές, η Ελένη Φουρέιρα εξελίσσεται και αφομοιώνει για ακόμα μια φορά τις νεότερες διεθνές τάσεις στη μουσική, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ερμηνευτική και καλλιτεχνική ευελιξία της.

Το «Δοκίμασέ Με» είναι ένα τραγούδι δυναμικό όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα.

Η διάσημη τραγουδίστρια μας ταξιδεύει μέσα από πλούσιους synth-wave ήχους και φέρνει στις οθόνες μας με το εντυπωσιακό visualizer για το «Δοκίμασέ Με» μια πανδαισία από απολαυστικά ’80s οπτικά εφέ.

«Πες μου ένα ψέμα καλό και νίκησε με, πες πως μακριά μου δε ζεις, ξεγέλασέ με, έλα κοντά απ’ την αρχή και φίλησε με, αντέχω ακόμα πολύ, δοκίμασέ με…», τραγουδά η Ελένη Φουρέιρα

Τη μουσική του «Δοκίμασέ Με» υπογράφουν ο Μάριος Ψιμόπουλος, η Ελένη Φoυρέιρα και ο Grandbois και τους στίχους ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Ελένη Φoυρέιρα.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Share.