Ελληνικό Airplay Chart: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή και νέες είσοδοι – Το Top 20

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η επιτυχία «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη ανεβαίνει για πρώτη φορά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και συγχρόνως κυριαρχεί και στην πρώτη θέση του μικτού chart, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα.

Αν και όλα τα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Μη Θυμώνεις» είναι το πρώτο τραγούδι του πολυτάλαντου τραγουδιστή και δημιουργού που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Μη Θυμώνεις» είναι ένα χορευτικό λαϊκό τραγούδι που αποπνέει άρωμα από τα παλιά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και ερμηνεύει το «Μη Θυμώνεις» με χαρακτηριστική ευαισθησία και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αγγίζοντας τον ακροατή με την αμεσότητά του.

Νέες είσοδοι

«Φωτιά Μου» – Ήβη Αδάμου feat. Γιώργος Μαζωνάκης (No. 18)

Η αέρινη παρουσία της Ήβη Αδάμου και η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη ενώνονται σε ένα μοναδικό τραγούδι που υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Η «Φωτιά Μου» μετατρέπεται σε καθαρό ρυθμό και ανάσα καθώς βγαίνει από τις φωνές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και γεμίζει τις οθόνες μας.

Η μουσική συνάντηση της Ήβης Αδάμου και του Γιώργου Μαζωνάκη ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και το music video του τραγουδιού παραμένει ακόμα στις τάσεις, τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Με αυτόν τον τρόπο η Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στις εκρηκτικές συνεργασίες που έχει παρουσιάσει κατά μήκος της πορείας της, αλλά και ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Αθήνα Μου» – Κωνσταντίνος Αργυρός (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει το αυθεντικό ζεϊμπέκικο «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την έκπληξη με ένα ιδιαίτερο τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από δημιουργούς που αποτέλεσαν τους θεμελιωτές της διαχρονικής ελληνικής μουσικής.

Το «Αθήνα Μου» ήταν το πρώτο καινούργιο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη μετά το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω».

Το τραγούδι απέκτησε εικόνα σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό που μεταφέρει το θεατή κατευθείαν στην Αθήνα μίας άλλης εποχής, μέσα από τις νοσταλγικές πινελιές της παλιάς Αθήνας και τους ήχους του γραμμοφώνου. Το music video του «Αθήνα Μου» έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε έξι μήνες από την κυκλοφορία του.

Το «Αθήνα Μου» έχει ήδη βρεθεί για 24 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

[space size=”25″]

Share.