Ελληνικό Airplay Chart με «Έξαψη» – Το Top 20 της εβδομάδας (06/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η νέα επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπληρώνει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 τόσο του Ελληνικού Airplay Chart όσο του μικτού ρεπερτορίου.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μέσα σε δύο μήνες περίπου από την κυκλοφορία της, η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 4,3 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Δεν Είσαι Εδώ» – Τάμτα & Fente Fuerte (No. 16)

Για δεύτερη εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η δυνατή συνεργασία της Τάμτα και του Mente Fuerte στο single «Δεν Είσαι Εδώ».

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής και ο γνήσιος ράπερ ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μόνοι οι ίδιοι θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» αναδίδει έναν αέρα φρέσκο και με τον πολυεπίπεδο ήχο του εκπνέει τη δροσιά που βγαίνει πάντα από τις νέες προτάσεις της Τάμτα και του Mente Fuerte.

Έχει ρυθμό, έχει παλμό και όλα τα στοιχεία που του επέτρεψαν να κάνει αίσθηση και να συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια views.

«Έξαψη» – Νατάσα Θεοδωρίδου (No. 17)

Για πρώτη φορά κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Έξαψη» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η σπουδαιότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της, έκανε ακόμα μια φορά το θαύμα της και μας χάρισε άλλη μια μεγάλη επιτυχία.

Το ερωτικό λαϊκό τραγούδι επενδύει τους τίτλους αρχής της νέας δραματικής σειράς «Έξαψη».

Ο κόσμος αγκάλιασε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή και το έστειλε στην πρώτη θέση των τάσεων στο Youtube. Ο αντίκτυπος του single «Έξαψη» επεκτείνεται τώρα στα ραδιόφωνα και στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, στο οποίο έχει ήδη μια θέση και το τραγούδι «Για Μένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.