Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Νίκο Οικονομόπουλο – Το Top 20

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για ένατη διαδοχική εβδομάδα παραμένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη χειμερινή αύρα.

Παράλληλα το «Χορεύω» επανέρχεται για τρίτη συνολικά εβδομάδα στο No. 1 του μικτού ρεπερτορίου.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Νέες είσοδοι

«Εμένα Να Ακούς» – Νίκος Οικονομόπουλος (No. 19)

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Εμένα Να Ακούς» κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, έχοντας πραγματοποιήσει ένα ασύλληπτο άλμα 100 θέσεων.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Το «Εμένα Να Ακούς» ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά στο Spotify από τις 13 Νοεμβρίου, ενώ κυκλοφόρησε ευρύτερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube την περασμένη Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου.

Το video clip του τραγουδιού εκτινάχθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

Την ίδια στιγμή συμπληρώνει 24 συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η καλοκαιρινή επιτυχία «Σκάσε Ένα Φιλί» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.