Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Πάνο Κιάμο – Το Top 20

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη χειμερινή αύρα.

Παράλληλα το «Χορεύω» βρίσκεται για τέταρτη συνολικά εβδομάδα στο No. 1 του μικτού ρεπερτορίου.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Κι ενώ το «Χορεύω» παραμένει χωρίς αντίπαλο στην κορυφή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μην Αργείς», από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ.

Νέες είσοδοι

«Είπα Κι Εγώ» – Πάνος Κιάμος (No. 16)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Είπα Κι Εγώ».

Μετά την επιτυχία «Δύο Μέτρα Ουρανός», ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε με ένα τραγούδι – φόρο τιμής στις αξέχαστες φωνές και τους πιο διάσημους στίχους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το ευφάνταστο και ευδιάθετο τραγούδι «Είπα Κι Εγώ» είναι το μεγάλο «ευχαριστώ» που θέλει να εκφράσει ο Πάνος Κιάμος προς τους τραγουδιστές με τους οποίους μεγάλωσε και σιγοτραγουδούσε μαζί τους τις μεγάλες επιτυχίες του.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

[space size=”25″]

Share.