Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Σάκη Ρουβά – Το Top 20 της εβδομάδας (38/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Τo τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη παραμένει για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πριν συμπληρωθούν ακόμη τρεις μήνες από την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Στα Καλύτερά Μου» – Σάκης Ρουβάς (No. 20)

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι «στα καλύτερά του».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το τρίτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του νέου άλμπουμ του «Στα Καλύτερά Μου» με την υπογραφή του Φοίβου.

Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» έρχεται να συνεχίσει τη σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά», που κατέγραψαν εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό Airplay Chart.

Το «Πάρε Με Αγκαλιά», μάλιστα, εξακολουθεί να διαθέτει μία θέση στην κατάταξη.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.