Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Γιώργο Σαμπάνη – Πάνο Κατσιμίχα και Αντώνη Ρέμο

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπληρώνει οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη φθινοπωρινή αύρα.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Νέες είσοδοι

«Αυτό Που Αγαπάς» – Γιώργος Σαμπάνης & Πάνος Κατσιμίχας (No. 11)

Δυναμική είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από ένα άλμα 17 θέσεων η αναπάντεχη μουσική σύμπραξη του πολυτάλαντου Γιώργου Σαμπάνη και του κορυφαίου Πάνου Κατσιμίχα σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο με τον τίτλο «Αυτό Που Αγαπάς».

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο δημιουργικός τραγουδοποιός της γενιάς του, έγραψε τη μουσική ειδικά για τον Πάνο Κατσιμίχα, βλέποντας ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν σαν ένα και η σπάνια συνεργασία τους έχει γίνει ήδη «Αυτό Που Αγαπάς».

«Όταν Σε Ρωτήσανε» – Αντώνης Ρέμος (No. 19)

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Όταν Σε Ρωτήσανε» εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει με την αναλλοίωτη χροιά της φωνής του ένα δυνατό ερωτικό ζεϊμπέκικο.

Η νοσταλγική μουσική, οι συναισθηματικοί στίχοι και η αξεπέραστη ερμηνεία συνθέτουν ένα τραγούδι ψυχής που αποτελεί αναμφίβολα μια από τις ιδιαίτερες στιγμές του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.