Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Μαζωνάκη, ΜΕΛΙSSES και Φουρέιρα – Το Top 20 (07/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η νέα επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Τόσα Βράδια» – Γιώργος Μαζωνάκης (No. 16)

Το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη δεν σταματά να προσφέρει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, παρότι την ερχόμενη άνοιξη συμπληρώνονται δύο χρόνια από την κυκλοφορία του.

Το «Τόσα Βράδια» είναι το όγδοο από τα δέκα τραγούδια του δίσκου «Αγαπώ Σημαίνει» που εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, μια επίδοση που είναι δύσκολο να συγκριθεί.

Στο chart έχουν διαγράψει επιτυχημένη πορεία τα τραγούδια «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω» και «Ώρες Μικρές», από τα οποία παίρνει τώρα τη σκυτάλη το «Τόσα Βράδια», άλλο ένα τραγούδι με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του αυθεντικού Γιώργου Μαζωνάκη.

«Πού ‘Ναι Η Αγάπη» – ΜΕΛΙSSES (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι ΜΕΛΙSSES.

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας δίνει συνέχεια στην εξαιρετική δισκογραφική πορεία του με μια ερωτική και ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» μεταφέρθηκε στις οθόνες μέσα από ένα συνταρακτικό music video που άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων και παραμένει επί σειρά ημερών στις πρώτες θέσεις των τάσεωνν στο ελληνικό YouTube.

«Δοκίμασέ Με» – Ελένη Φουρέιρα (No. 20)

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το «Δοκίμασέ Με» της Ελένης Φουρέιρα.

Η disco queen Ελένη Φουρέιρα μας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μοναδική εποχή των ’80s, αφομοιώνοντας για ακόμα μια φορά τις νεότερες διεθνείς τάσεις στη μουσική.

Το «Δοκίμασέ Με» είναι ένα δείγμα από το επερχόμενο disco project που ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.