Ελληνικό Airplay Chart: Νέες επιτυχίες κάνουν είσοδο στο Top 20 (37/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Πέντε συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart τo τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πριν συμπληρωθούν ακόμη τρεις μήνες από την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 14 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Κάτι Σαν Αστέρι» – Γιώργος Σαμπάνης (No. 14)

Μετά από ένα σερί δυναμικών επιτυχιών που ταρακούνησαν την Ελλάδα, όπως το «Άγρια Θάλασσα» και το «Τίποτα», ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει στο το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το νέο τραγούδι «Κάτι Σαν Αστέρι».

Το «Κάτι Σαν Αστέρι» είναι ένα εξομολογητικό τραγούδι με το οποίο ο Γιώργος Σαμπάνης αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη και τρυφερή πλευρά του.

Επίσης, είναι το επόμενο τραγούδι Γιώργο Σαμπάνη μετά η μεγάλη επιτυχία «Τίποτα», που κυριάρχησε για οκτώ συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart.

«Τατουάζ» – Πέτρος Ιακωβίδης (No. 18)

Με το απαράμιλλο ταλέντο του και τη χαρακτηριστική χροιά του, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεχωρίσει και να αποτελεί σήμερα έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας.

Μετά από πολλά τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις των charts αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές του κοινού, ο Πέτρος Ιακωβίδης μας χαρίζει την απόλυτη επιτυχία του χειμώνα με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Τατουάζ».

Το «Τατουάζ» ακούγεται ήδη δυνατά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως αποδεικνύεται από την είσοδο του τραγουδιού στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

«Τελικά» – Κωσταντίνος Αργυρός & Rack (No. 20)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack πρωταγωνιστούν σε μία αναπάντεχη μουσική συνεργασία.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του και ο ταλαντούχος ράπερ βάζουν το ξεχωριστό μουσικό στίγμα τους σε ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Αυτό είναι το επόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά το αυθεντικό ζεϊμπέκικο «Παρασκευή Πρωί», που κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Απριλίου και ανέβηκε στην κορυφαία πεντάδα του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.