Ελληνικό Airplay Chart: Ποια τραγούδια κάνουν είσοδο στο Top 20 αυτήν την εβδομάδα (41/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Εννέα συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart το τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 17  εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Από Έρωτα» – Νίκος Οικονομόπουλος (No. 14)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Από Έρωτα».

Ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομα του με αμέτρητες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Το «Από Έρωτα…» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις (No. 2) των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου.

«Φύσηξε Έρωτας» – Ηλίας Βρεττός (No. 18)

Ο Ηλίας Βρεττός έφερε στο σήμερα το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς».

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης μας μαγεύει ξανά με μία μοναδική ερμηνεία του. Αυτή τη φορά, μέσα από μία ιδιαίτερη διασκευή στο «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες των ‘90s.

Το τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει προέρχεται από το άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα», στο οποίο ο Ηλίας Βρεττός βάζει τη δική του μοναδική υπογραφή σε οκτώ τραγούδια από διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου που όλοι αγαπάμε.

«Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» – Γιάννης Πλούταρχος & Κατερίνα Κακοσαίου (No. 20)

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε το προηγούμενη καλοκαίρι μία νέα έκδοση της αγαπημένης επιτυχίας του «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» στην οποία έχει δίπλα του την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» κυκλοφόρησε το 2010 και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράστηκε με το κοινό μία ιδιαίτερη οικογενειακή του στιγμή που συγκινεί και βρίσκει το δικό της χώρα στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικά του επιτυχημένα βήματα κάνει στην ελληνική δισκογραφία και ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.