Ελληνικό Airplay Chart: Στο No. 1 ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κατσιμίχας – Το Top 20

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς» του Γιώργου Σαμπάνη και του Πάνου Κατσιμίχα, κατακτώντας συγχρόνως και την κορυφή του μικτού chart.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν σαν ένα και μας κάνουν να ελπίζουμε ότι η καλή μουσική και το καλό τραγούδι δε θα πάψουν να υπάρχουν.

Το τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς» είναι το αποτέλεσμα μιας καλλιτεχνικής αλλά και δημιουργικής συνύπαρξης από αυτές που γράφουν ιστορία.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγραψε τη μουσική ειδικά για τον Πάνο Κατσιμίχα, βλέποντας ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα, ενώ οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν μαζί τους στίχους του τραγουδιού.

Το video clip για τη συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη και του Πάνου Κατσιμίχα μετρά ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του, ενώ έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Για Μένα» – Νατάσα Θεοδωρίδου (No. 19)

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Για Μένα» κάνει το ντεμπούτο του στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη στιβαρή χροιά της φωνής ένα μοναδικό λαϊκό τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα, όπως η ίδια.

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου διαδέχεται τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα» που μετρά πάνω από 8,4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει φτάσει στο Νο. 4 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

«Μισή Καρδιά» – ΜΕΛΙSSES (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επανέρχεται το αγαπημένο τραγούδι «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES, το οποίο απουσίασε μόνο για μία εβδομάδα από την κατάταξη.

Το «Μισή Καρδιά» ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια του 2020. Βρέθηκε για 39 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20, ενώ κυριάρχησε στην κορυφή του chart για 15 εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι το «Μισή Καρδιά» φέρει τις υπογραφές του Χρήστου Μάστορα και του STAN Αντιπαριώτη.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.