Ελληνικό Airplay Chart: Στο No. 1 ο Οικονομόπουλος – Νέες είσοδοι από Αργυρό και Φουρέιρα

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η ολοκαίνουργια επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου, κατακτώντας συγχρόνως και την κορυφή του μικτού chart.

Το «Εμένα Να Ακούς» κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων μόλις πέντε εβδομάδες μετά την είσοδό του στο Top 20, την 47η εβδομάδα του 2020.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη ερωτική φωνή, ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε πολύ γρήγορα σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Θυμίζουμε ότι το «Εμένα Να Ακούς» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που καταλαμβάνει το No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart μετά την επιτυχία «Βάλ’ Το Τέρμα», που είχε βρεθεί για έξι εβδομάδες συνολικά στην πρώτη θέση της κατάταξης το 2019 (37 – 41/2019 και 43/2019).

Νέες είσοδοι

«Θα ‘Μαι Εδώ» – Κωνσταντίνος Αργυρός (No. 13)

Εντυπωσιακή είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Θα ‘Μαι Εδώ».

Μετά την επιτυχία «Αθήνα Μου», ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε με μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» συνδυάζει επιδέξια τον ερωτισμό και την τρυφερή μελαγχολία, ενώ οι θαρραλέοι στίχοι και η εκφραστική αμεσότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού γίνονται φορείς ενός άκρως αισιόδοξου μηνύματος.

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει βρεθεί ήδη στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube με το κινηματογραφικό music video που το συνοδεύει και παραμένει στην κορυφή των trends δέκα ημέρες από την κυκλοφορία του, αγγίζοντας παράλληλα το 1,5 εκατομμύριο views.

«Light It Up» – Ελένη Φουρέιρα (No. 20)

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το σύνθημα «Light It Up» με το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart για να δώσει συνέχεια στις αλλεπάλληλες επιτυχίες της εκρηκτικής performer.

Το «Light It Up» είναι ένα αγγλόφωνο τραγούδι που κινείται σε disco ύφος και προετοιμάζει το έδαφος για το δισκογραφικό project που ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα η Ελένη Φουρέιρα.

Μέρος του επερχόμενου εγχειρήματος είναι και το single «Δοκίμασέ Με» που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες μετά το «Light It Up».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.