Ελληνικό Airplay Chart: Στο No. 1 το «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη – Το Top 20 της εβδομάδας (33/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη, μόλις κατά την έβδομη παρουσίας του στην κατάταξη.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πριν καν συμπληρωθούν δύο μήνες από την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 11 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Αεράκι (Το Θηλυκό)» – Ελένη Φουρέιρα (No. 18)

Είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει η Ελένη Φουρέιρα με τη νέα επιτυχία της «Αεράκι (Το Θηλυκό)».

Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι με latin ρυθμό και ελληνικό στίχο που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και παραμένει στις κορυφαίες τάσεις του ελληνικού YouTube για εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Στην κατάταξη βρίσκεται επίσης επιστρέφει η συνεργασία της Ελένη Φουρέιρα με τον Mad Clip στο hit «Μπορεί», που συνεχίζει τη φρενήρη πορεία του μετρώντας πάνω από 4,3 εκατομμύρια streams στο YouTube και περισσότερα από 17 εκατομμύρια views στο YouTube.

«Κάνω Ό,τι Μπορώ» – Στέλιος Ρόκκος & Stavento (No. 19)

Για δεύτερη εβδομάδα συνολικά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η ανατρεπτική συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου με τους Stavento στο τραγούδι «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento μας παρασύρουν με ένα single που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους, για να κάνουν σύνθημα όλων μας το… «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου πού εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από σχεδόν δύο χρόνια και το «Μακάρι», το βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη το 2019.

Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι των Stavento που έχει μία θέση στο chart αυτή την εβδομάδα, καθώς την επιτυχημένη πορεία του συνεχίζει στα ελληνικά ραδιόφωνα η πρόσφατη συνεργασία του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου στο «Για Σένα».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.