Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (32/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Κανένας Μόνος» του Μιχάλη Χατζηγιάννη παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Κανένας Μόνος» διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Χορεύω», που βρέθηκε για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την επανασύνδεσή του με την Ελεάνα Βραχάλη, μαζί με την οποία έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Το «Κανένας Μόνος» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα και μας παρασύρει σε μέρη μοναδικά, αφήνοντάς μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, που παραμένει μία από τις λίγες περιπτώσεις ατόφιων καλλιτεχνών.

Νέες είσοδοι

«Μόνος Μου» – Γιάννης Πλούταρχος (No. 19)

Για ένατη συνολικά εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Μόνος Μου» του Γιάννη Πλούταρχου.

Το «Μόνος Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους και τον ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσουν.

Η αρχή έγινε με το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2020 και παρέμεινε για 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Μόνος Μου» είναι ένα αρκετά νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδική ταυτότητα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.