Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (35/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Τρεις συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart τo τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Δύο μήνες από την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 13 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Θέλω Κι Άλλα» – Γιώργος Λιβάνης (No. 20)

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Θέλω Κι Άλλα» του Γιώργου Λιβάνη.

Το «Θέλω Κι Άλλα» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα οι πολυπλατινένιοι δημιουργοί Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, με τους οποίους ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του μετά το «Να Είσαι Ευτυχισμένη».

Είναι ένα τραγούδι γεμάτο θετική ενέργεια, φρέσκα λαϊκά στοιχεία και σύγχρονη ενορχήστρωση, που μεταδίδει την ενέργειά του από το πρώτο άκουσμα.

Το «Θέλω Κι Άλλα» είναι το δεύτερο τραγούδι στην καριέρα του Γιώργου Λιβάνη που κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart. Το πρώτο τραγούδι του που εμφανίστηκε στην κατάταξη ήταν το «Να Είσαι Ευτυχισμένη», το ανέβηκε στο No. 12.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.