Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις της εβδομάδας (42/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη παραμένει για δέκατη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 17 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Αν Μ’ Ακούς» – Γιώργος Μαζωνάκης (No. 19)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει τη σκυτάλη των επιτυχιών στο «Αν Μ’ Ακούς».

Το «Αν Μ’ Ακούς», που περιέχεται στο άλμπουμ των ρεκόρ «Αγαπώ Σημαίνει», ξεχωρίζει για το ρυθμό του και, βέβαια, τη μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η τεράστια επιτυχία του άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη ενισχύεται κάθε μέρα, καταγράφοντας ένα σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία.

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ως singles έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media Inspector έχοντας παραμείνει εκεί για πολλές εβδομάδες,

«Στα Καλύτερά Μου» – Σάκης Ρουβάς (No. 20)

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι «στα καλύτερά του».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το τρίτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του νέου άλμπουμ του «Στα Καλύτερά Μου» με την υπογραφή του Φοίβου.

Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» έρχεται να συνεχίσει τη σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά», που κατέγραψαν εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό Airplay Chart.

Αυτή είναι η τέταρτη εβδομάδα συνολικά που το single «Στα Καλύτερά Μου» εμφανίζεται Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.