Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις (50/2020)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα διατηρείται η επιτυχία «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και συγχρόνως παραμένει για δεύτερη εβδομάδα και στην πρώτη θέση του μικτού chart, αποτελώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα.

Αν και όλα τα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Μη Θυμώνεις» είναι το πρώτο τραγούδι του πολυτάλαντου τραγουδιστή και δημιουργού που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Μη Θυμώνεις» είναι ένα χορευτικό λαϊκό τραγούδι που αποπνέει άρωμα από τα παλιά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και ερμηνεύει το «Μη Θυμώνεις» με χαρακτηριστική ευαισθησία και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αγγίζοντας τον ακροατή με την αμεσότητά του.

Νέες είσοδοι

«Μην Αργείς» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 20)

Μετά την επιτυχία «Χορεύω» που κυριάρχησε για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Λίγο πριν την εκπνοή της φετινής χρονιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μην Αργείς» και βάζει γερά θεμέλια για το 2021.

Το «Μην Αργείς» κάνει πράξη την επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, με την οποία συμπορευόταν δισκογραφικά επί σειρά ετών στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας τις μεγαλύτερες και ανεξίτηλες επιτυχίες της καριέρας του.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.