Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (29/2021)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για έβδομη συνολικά εβδομάδα διατηρείται τo τραγούδι «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μας βγάζει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς των τελευταίων μηνών, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

Νέες είσοδοι

«Για Ποια Αγάπη» – Έλενα Παπαρίζου & Αναστάσιος Ράμμος (No. 20)

Στο το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για δεύτερη εβδομάδα το single «Για Ποια Αγάπη» της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει το ταξίδι στις «Αποχρώσεις» του νέου άλμπουμ της με ένα δυναμικό uptempo τραγούδι που συνδυάζει ethnic επιρροές στο ηχόχρωμά του.

Το «Για Ποια Αγάπη» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα, παραμένοντας επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή.

Αυτή τη φορά στην κατάταξη κάνει είσοδο μία νέα εκδοχή του «Για Ποια Αγάπη» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, έναν από τους συνδημιουργούς του τραγουδιού στην ομάδα των ARCADE, που παρουσιάστηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.