Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις (45/2020)

0

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για έβδομη διαδοχική εβδομάδα παραμένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη φθινοπωρινή αύρα.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Νέες είσοδοι

«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» – Πέτρος Ιακωβίδης (No. 20)

Στο Top 20 επιστρέφει μετά από μια μικρή απουσία η μεγάλη επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες στα ραδιόφωνα για το φετινό καλοκαίρι και αναρριχήθηκε μέχρι τη δεύτερη θέση του Ελληνικού Airplay Chart, στο οποίο παρέμεινε για 25 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το σερί του Πέτρου Ιακωβίδη συνεχίζεται με τη νέα επιτυχία του «Μη Θυμώνεις», το οποίο βρίσκεται ήδη στο No. 4 της κατάταξης.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.