Ευρυδίκη: Όσα είπε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο «Σημείο Συνάντησης»

0

 Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη αποκάλυψε η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσαν το δικό τους ραντεβού σε ένα ιδιαίτερο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Οι δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος συνομίλησαν με εμφανές ατού τη μοναδική χημεία τους και αποκάλυψαν όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνους, μοιράστηκαν μυστικά και δεν δίστασαν να κάνουν εξομολογήσεις.

Η Ευρυδίκη εξήγησε για πρώτη φορά πως έφτασε στο σημείο να παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της ενώ αρχικά δεν μπορούσε καν φανταστεί τον εαυτό της να φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν πίστευα πως θα παντρευτώ τρεις φορές, ίσως γι’ αυτό και να παντρεύτηκα τρεις φορές. Ήμουν από παιδί πολύ ρομαντική, σκεφτόμουν πως θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου και αυτό θα είναι για μια ζωή. Ένιωθα μέσα μου πως δεν το πέτυχα», είπε.

«Όταν χωρίζεις τόσες φορές, νιώθεις πως έχεις παραπάνω απαιτήσεις και για κάποιο λόγο δεν άντεχε ο γάμος. Όταν την τελευταία φορά γνώρισα τον Μπομπ, δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο πως θα μπορούσα να παντρευτώ ξανά. Όταν μείναμε μαζί, έβλεπα πως αυτό που με κάνει να αισθάνομαι ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου ως το παραμύθι μου», εξήγησε.

Η Ευρυδίκη μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Έχουμε μοιραστεί πολλά μαζί, τον ξέρω από 18 χρονών. Μεγαλώσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί. Είναι οικογένεια και είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ας μην τα βρήκαμε οι δυο μας. Η αγάπη σε κάνει να βλέπεις την αλήθεια του άλλου. Ήμουν εγώ η τυχερή που τραγούδησα τα τραγούδια του», είπε.

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε ακόμα ποιο τραγούδι έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για εκείνη αλλά τελικά δεν το ερμήνευσε.

«Ετοιμάζαμε το δεύτερο δίσκο με τον Γιώργο, το “Πόσο Λίγο Με Ξέρεις”, και ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράφτηκαν για αυτό το δίσκο ήταν το “Αισθήσεις” (το οποίο ερμήνευσε τελικά η Μαντώ). Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια και μάλιστα είναι από τα αγαπημένα μου», ανέφερε.

Share.