Ζώδια : εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-20/3

0

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/03

ζωδια κριός
Ένα άτομο θα χρειάζεται περισσότερη σημασία από εσάς στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα είναι ένα άτομο που λατρεύετε και του αξίζει όλη σας η προσοχή, όμως θα ντρέπεται να σας τη ζητήσει. Προσφέρετέ τη και θα δείτε να λάμπει το χαμόγελό του για μέρες!

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά ωστόσο, δεν θα έχετε καθόλου ενέργεια και θα έχετε την αίσθηση ότι περπατάτε σαν να διασχίζετε μελάσα. Θα φτάσει η Παρασκευή για να αρχίσετε να βρίσκετε ξανά την ισορροπία σας, όπου θα πάρετε και την ηγεσία της παρέας για τα σχέδια του Σαββατοκύριακου. Με τους φίλους θα περάσετε και το διήμερο, για να προσεγγίσετε περισσότερο την επιτυχία.

ζωδια ταύρος
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης μπαίνοντας στη νέα εβδομάδα, είναι να πάρετε ένα ακόμη άτομο μαζί σας. Ένα άτομο που θα νιώθετε άνετα να ιδρώνετε μαζί του και να μπορείτε να γίνετε ανταγωνιστικοί μεταξύ σας. Η άσκηση σας βοηθά να σκέφτεστε πιο καθαρά, κάτι που στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε ανάγκη γιατί οι μέρες θα είναι παράξενες και παθιασμένες.

Γύρω στην Παρασκευή, όσο κι αν θέλετε να αφήσετε λίγο τις έγνοιες και να στραφείτε στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι καλύτερα για εσάς να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ακολουθήστε αυτό το ρυθμό και μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να ανασυνταχθείτε και να ετοιμαστείτε για τη νέα εβδομάδα.

ζωδια δίδυμοι
Αρχίστε τη νέα εβδομάδα εστιάζοντας τους τόνους ενέργειά σας στο να φροντίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο. Παραμείνετε σε αυτό το πνεύμα γενναιοδωρίας, με το εν λόγω άτομο να σας συντροφεύσει στη διαδρομή. Ωστόσο στο μέσο της εβδομάδας οι ρυθμοί σας μπορεί να μειωθούν λίγο, με εσάς σε ρόλο παρατηρητή κάποιων καταστάσεων.

Από την Πέμπτη και μετά θα μπείτε και πάλι στη δράση, και ίσως να οργανώσετε και μια μικρή απόδραση. Το Σαββατοκύριακο θα περιοριστείτε κάπως, νιώθοντας να συντρέχει κάτι που δεν μπορείτε να εντοπίσετε ακόμη…

ζωδια καρκίνος
Εστιάστε στο οικογενειακό περιβάλλον στην έναρξη της νέας εβδομάδας, καθώς η ζωή στο σπίτι μπορεί να δεχθεί προκλήσεις από ένα θέμα που εσείς και το ταίρι σας βλέπετε από διαφορετική οπτική. Στο μέσο της εβδομάδας η έντασή σας ίσως μεταφερθεί και στον εργασιακό χώρο, καθώς θα νιώθετε αναποφάσιστοι και χωρίς διαύγεια σε κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς.

Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας αποσπάσουν λίγο την προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι που θα σας ηρεμήσει αρκετά. Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε λίγη ισορροπία και χαλάρωση.

ζωδια λέων
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, σας κατακλύζουν τόσες ιδέες, που όλοι σας αντιμετωπίζουν σαν να είστε ο Αϊνστάιν! Μπορεί να μην λύσετε τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου, όμως η ενέργεια και ο μαγνητισμός σας θα είναι στα ύψη και θα ακτινοβολείτε.
Από την Πέμπτη και μετά θα σας προσεγγίσει ένα
θερμό ρομαντικό ενδιαφέρον, που μπορεί να είναι καινούργιο ή ένα άτομο που γνωρίζετε καιρό αλλά τώρα σας ανεβάζει τη θερμοκρασία! Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται να το περάσετε μαζί…

ζωδια παρθένος
Αρχίστε την καινούργια εβδομάδα με κάτι πιο πικάντικο: κάντε αλλαγές στο ντύσιμο η το χτένισμά σας, γίνετε πιο τολμηροί Αυτά θα δώσουν σημαντική ώθηση στην αδρεναλίνη και την αυτοπεποίθησή σας! Στο μέσο της εβδομάδας ωστόσο, θα κατεβάσετε και πάλι τους τόνους για να εστιάσετε σε πιο πνευματικά θέματα. Ενδώστε τώρα σε όποιες σκέψεις σας ενθουσιάζουν.

Από την Πέμπτη και μετά επιστρέψτε στην επαγγελματική σας ρουτίνα, γιατί έχετε διάθεση να διεκπεραιώσετε όσο γίνετε περισσότερες εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να είστε ξεκούραση, γιατί θα έχετε αρκετές ρομαντικές δραστηριότητες…

ζώδια Ζυγός
Θα ρίξεις περισσότερο βάρος στον τομέα των πολύ στενών, προσωπικών σου σχέσεων. Κατά κάποιο τρόπο παίρνεις τη δύναμη που αντλείς από έξω και δημιουργείς μια καινούργια καθημερινότητα, η οποία σε εκφράζει περισσότερο. Μερικές φορές ίσως νιώθεις ότι έχεις χάσει την ελευθερία σου, είτε επειδή αισθάνεσαι υποχρέωση είτε επειδή έχεις ένα είδος εξάρτησης, αλλά δε θέλεις επ’ ουδενί να σταματήσεις να συνδιαλέγεσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους. Η αλήθεια όμως είναι αυτή που σε δένει με κάποια άτομα κι αυτή που σε απομακρύνει και θα πορευτείς ανάλογα για το πώς θα τη διαχειριστείς τόσο εσύ, όσο και οι άλλοι που είναι δίπλα σου. Πάντως, είναι το διάστημα που τολμάς να κάνεις πράγματα, ενδεχομένως πιο εκκεντρικά και διαφορετικά από άλλες φορές. Η επιστροφή ενός ατόμου που είχες σχέση παλιά, είτε μέσω επικοινωνίας είτε ήσασταν μαζί, θα είναι για σένα ευχάριστη έκπληξη. Όλα τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν και αφορούν σε ένα ακίνητο, τώρα μπορεί να λυθούν, ενώ πιθανόν να υπάρξουν δυσκολίες στην είσπραξη ενός ποσού που περιμένεις καιρό.

ζωδια Σκορπιος
Βρίσκεσαι στη φάση της απομυθοποίησης και της αλήθειας, οπότε δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις πίσω γιατί νιώθεις ότι θα έχεις προβλήματα και θα βρεθείς σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό αδιέξοδο. Η ενέργεια που υπάρχει γύρω σου και μέσα σου πρέπει κατά κάποιο τρόπο να εκτονωθεί και να διοχετευτεί σε καινούργιες και φρέσκες ιδέες, οι οποίες θα σε οδηγήσουν έξω από τα κλειστά σου τείχη. Η διορατικότητά σου θα αναπτυχθεί τόσο πολύ, που θα σε τρομάξει το πόσο γρήγορα μπορείς να αντιληφτείς πράγματα. Επειδή ο Άρης είναι στον άξονά σου, θα σου δημιουργεί μια τάση για συνεργασίες αλλά και συγχρόνως θα νιώθεις και την ανάγκη της ανεξαρτησίας να σε κατακλύζει. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις ισορροπίες, ώστε να κάνεις πιο εύκολα πραγματικότητα τα τολμηρά σου όνειρα.

ζώδια Αιγόκερως

Οι συνθήκες και πάλι θα αλλάξουν, αλλά αυτήν τη φορά ένα κομμάτι θα παραμείνει σταθερό που θα σε εξασφαλίζει και θα μπορείς να κάνεις τα δικά σου. Με κάποιο τρόπο, η μια σου πλευρά θα είναι στον αέρα και θα κάνει την επανάστασή της, προσπαθώντας να διευρύνει τους ορίζοντες και η άλλη θα πατά σε στέρεο έδαφος, οπότε είναι μια πολύ καλή περίοδος για να τραβήξεις μπροστά, χαράζοντας τις δικές σου γραμμές. Το μέλλον για σένα θα έχει σημασία από εδώ και πέρα και πιθανόν να χάσεις για λίγο το τώρα γιατί θα κινείσαι πολύ βιαστικά και χωρίς μεγάλες προφυλάξεις, όμως δε θα χάσεις το μέτρο κι αυτό είναι που θα σε βοηθήσει. Ο λόγος και η σκέψη σου είναι παρορμητικά και πολύ θαρραλέα, γι’ αυτό θα τα πεις έξω από τα δόντια και θα κάνεις τομές σε πολλά επίπεδα. Ο σωστός συνδυασμός είναι αυτός που θα σε φέρει κοντά στον στόχο σου.

ζώδια Υδροχόος
Θα κινηθείς πολύ δυναμικά, παίρνοντας αποστάσεις από όλους και όλα κι οτιδήποτε δεν σου αρέσει, πλέον το κόβεις, χωρίς να νιώθεις τύψεις κι ενοχές γιατί οι σκοπιμότητες δεν ταιριάζουν στη δική σου ψυχοσύνθεση. Η ευθύτητά σου, που μερικές φορές μπορεί να φτάνει και στα όρια της στενότητας ή της απολυτότητας, ίσως σε φρενάρουν σε ό,τι θέλεις να ξεκινήσεις, κυρίως αν είναι καινούργιο. Όμως, αυτό το διάστημα θα έχεις μια πολύ αναζωογονητική ενέργεια να σε κυβερνά και θα κάνεις θαύματα. Επειδή η ανάγκη σου για αλλαγή είναι μεγάλη, θα τολμήσεις να ρισκάρεις. Δεν έχεις καμία διάθεση να τελματώσεις, ακόμα και από κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες αυτήν τη στιγμή απαιτούν να φερθείς ανάλογα. Αντίθετα, σηκώνεις τα μανίκια και διεκδικείς την καθημερινότητα με ένα πάθος μοναδικό αλλά θα παραμείνεις δίκαιος/η.

ζώδια ιχθύες

Γίνονται συνεχώς ανατροπές, οι οποίες σε εξαναγκάζουν να διορθώσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στον οικονομικό τομέα. Οι δουλειές που περιμένεις μπορεί να ακυρωθούν, αλλά αν δεν χάσεις την ψυχραιμία σου, θα έρθουν καινούργιες, πιο καθαρές και περισσότερο δυναμικές. Γι’ αυτό, άνοιξε το μυαλό σου και μην κολλάς σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Πάντως θα πρέπει να πάρεις και εσύ θέση σε οτιδήποτε διαφωνείς γιατί το να κρύβεις πράγματα, δε θα σε βοηθήσει στο να επιλύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την επικοινωνία σου. Πίστεψε περισσότερο στις δυνάμεις σου και στην αυτονομία σου για να αλλάξει το παιχνίδι υπέρ σου. Οτιδήποτε χρειάζεσαι, θα το βρεις, αρκεί να το ψάξεις σύντομα και να μην αποπροσανατολιστείς από το στόχο.

γράφει: Η Μπέλλα Κυδωνάκη
από το www. astrology.gr

Share.